Zadanie

Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
jowita_73
Dopiero zaczynam
Dopiero zaczynam
Posty: 13
Rejestracja: 31 sty 2017, 18:07
Podziękowania: 7 razy
Płeć:

Zadanie

Post autor: jowita_73 »

w układzie współrzędnych narysuj wielokąt wyznaczony przez układ nierówności -6 \le x \le 0
-7 \le y \le 0
x + y + 6 = 0
Awatar użytkownika
panb
Expert
Expert
Posty: 5122
Rejestracja: 26 kwie 2010, 22:54
Lokalizacja: Nowiny Wielkie
Podziękowania: 19 razy
Otrzymane podziękowania: 2053 razy
Płeć:

Re: Zadanie

Post autor: panb »

Ciekawe czego tu nie umiesz zrobić?
rys.png
rys.png (19.92 KiB) Przejrzano 1177 razy
ODPOWIEDZ