Właśnie zamieściliśmy arkusze V próbnej matury.
https://zadania.info/n/5490810
Do jutra (27 marca) do godz. 16 posty na temat zadań i rozwiązań zadań z tych arkuszy będą usuwane.
Jeżeli macie wątpliwości co do poprawności treści zadań to piszcie na
supergolonkaMALPAzadania.info
V próbna matura 2022 z zadania.info
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
- supergolonka
- Moderator
- Posty: 1863
- Rejestracja: 06 mar 2008, 10:53
- Otrzymane podziękowania: 29 razy
- Płeć:
- Kontakt:
- supergolonka
- Moderator
- Posty: 1863
- Rejestracja: 06 mar 2008, 10:53
- Otrzymane podziękowania: 29 razy
- Płeć:
- Kontakt:
Re: V próbna matura 2022 z zadania.info
Zadanko 11 fajnie wychodzi przy skorzystaniu ze wzoru na sinus sumy kątów, a następnie tożsamości Sophie Germain ;x
Jeden z produktów faktoryzacji \((\sin x + \cos x)^4 + 4\sin^4x\) będzie równy 1
Jeden z produktów faktoryzacji \((\sin x + \cos x)^4 + 4\sin^4x\) będzie równy 1
- supergolonka
- Moderator
- Posty: 1863
- Rejestracja: 06 mar 2008, 10:53
- Otrzymane podziękowania: 29 razy
- Płeć:
- Kontakt: