VI próbna matura 2017 z zadania.info
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
- supergolonka
- Moderator
- Posty: 1863
- Rejestracja: 06 mar 2008, 10:53
- Otrzymane podziękowania: 29 razy
- Płeć:
- Kontakt:
VI próbna matura 2017 z zadania.info
Właśnie zamieściliśmy arkusze VI próbnej matury.
https://www.zadania.info/n/7024575
Do jutra (2 kwietnia) do godz. 16 wszystkie posty na temat zadań i rozwiązań zadań z tych arkuszy będą usuwane.
Jeżeli macie wątpliwości co do poprawności treści zadań to piszcie na
supergolonkaMALPAzadania.info
https://www.zadania.info/n/7024575
Do jutra (2 kwietnia) do godz. 16 wszystkie posty na temat zadań i rozwiązań zadań z tych arkuszy będą usuwane.
Jeżeli macie wątpliwości co do poprawności treści zadań to piszcie na
supergolonkaMALPAzadania.info
-
- Witam na forum
- Posty: 1
- Rejestracja: 01 kwie 2017, 08:12
- Płeć:
Re: VI próbna matura 2017 z zadania.info
Wydaje mi się że w próbnej maturze rozszerzonej w zadaniu 8 jest błąd w treści zadania w równaniu okręgu (x-4)^2 + (x+7)^2 = 12
Powinno być raczej (x-4)^2 + (y+7)^2 = 12. Chodzi o y w drugim nawiasie, drobny błąd
Powinno być raczej (x-4)^2 + (y+7)^2 = 12. Chodzi o y w drugim nawiasie, drobny błąd
- supergolonka
- Moderator
- Posty: 1863
- Rejestracja: 06 mar 2008, 10:53
- Otrzymane podziękowania: 29 razy
- Płeć:
- Kontakt:
- supergolonka
- Moderator
- Posty: 1863
- Rejestracja: 06 mar 2008, 10:53
- Otrzymane podziękowania: 29 razy
- Płeć:
- Kontakt:
-
- Rozkręcam się
- Posty: 30
- Rejestracja: 02 lut 2017, 12:37
- Podziękowania: 4 razy
- Otrzymane podziękowania: 5 razy
- Płeć:
-
- Dopiero zaczynam
- Posty: 10
- Rejestracja: 28 mar 2017, 21:19
- Podziękowania: 2 razy
- Płeć:
Re: VI próbna matura 2017 z zadania.info
Wydaje mi się, że w arkuszu rozszerzonym w 4. zadaniu zamkniętym powinny być w niektórych odpowiedziach minusy przed niektórymi odpowiedziami. Ale możliwe, że to ja się mylę
Re: VI próbna matura 2017 z zadania.info
Wydaje mi się, że w rozwiązaniu zadania 30 z podstawy jest błąd: Jeżeli wśród wylosowanych liczb nie ma 4-ki, to musi być oczywiście 2 i 6, ale trzecią liczbę można wybrać już tylko na 4 sposoby..., a nie na pięć.
- supergolonka
- Moderator
- Posty: 1863
- Rejestracja: 06 mar 2008, 10:53
- Otrzymane podziękowania: 29 razy
- Płeć:
- Kontakt:
-
- Witam na forum
- Posty: 1
- Rejestracja: 04 kwie 2017, 21:31
- Płeć: