Forum serwisu
Przejdź do zawartości
Szukaj
Wyszukiwanie zaawansowane
Więcej…
Tematy bez odpowiedzi
Aktywne tematy
Szukaj
Zaloguj się
Zarejestruj się
Strona główna
Szkoła średnia
Matura
zadania.info
Szukaj
Matura A1 maj matematyka
O wszystkim, co jest związane z maturą, linki do zadań, komentarze i inne przemyślenia.
ODPOWIEDZ
Podgląd wydruku
Szukaj
Wyszukiwanie zaawansowane
Posty: 16
Poprzednia
1
2
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
wojtysia
Witam na forum
Posty:
4
Rejestracja:
06 sty 2015, 17:42
Płeć:
Cytuj
Post
autor:
wojtysia
»
07 maja 2015, 21:43
Przy zadaniu z dowodem zapisałam \forall_{x,y\in\rr} 4x^2 \ge 0 i 5y^2 \ge 0 . Z zał: 4x^2+5y^2 \ge 8xy Więc całość jest prawdziwa. To jest poprawnie przeprowadzony dowód? Jak myślicie?
Na górę
ODPOWIEDZ
Podgląd wydruku
Wyświetl:
Wszystkie posty
1 dzień
7 dni
2 tygodnie
1 miesiąc
3 miesiące
6 miesięcy
1 rok
Sortuj wg:
Autor
Data
Tytuł
Kierunek:
Rosnąco
Malejąco
Posty: 16
Poprzednia
1
2
Wróć do „Matura”