VII próbna matura 2013 z zadania.info
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
- kacper218
- Expert
- Posty: 4077
- Rejestracja: 02 paź 2009, 14:33
- Lokalizacja: Radzymin
- Podziękowania: 5 razy
- Otrzymane podziękowania: 1382 razy
- Płeć:
Re: VII próbna matura 2013 z zadania.info
Rzeczywiście Mógłbym się bronić, że pomyłka zamierzonaMariaM11 pisze:Wpisanego? Zdaje się, że opisanego na podstawie...
Poprawione
Pomogłem? Daj plusika
Masz pytania? Napisz priv
Przepisywanie prac do \(\LaTeX- a\)
Korepetycje Radzymin i okolice.
Masz pytania? Napisz priv
Przepisywanie prac do \(\LaTeX- a\)
Korepetycje Radzymin i okolice.
-
- Fachowiec
- Posty: 1608
- Rejestracja: 01 lip 2010, 10:44
- Podziękowania: 1680 razy
- Otrzymane podziękowania: 3 razy
- kacper218
- Expert
- Posty: 4077
- Rejestracja: 02 paź 2009, 14:33
- Lokalizacja: Radzymin
- Podziękowania: 5 razy
- Otrzymane podziękowania: 1382 razy
- Płeć:
Re:
Też mam problemy, dlatego oglądam przez wwwJanuszgolenia pisze:Rozwiązania z rozszerzonej w wersji PDF od strony 4 są nieczytelne
Edit: Pobrałem w chwili obecnej i jest już ok
Pomogłem? Daj plusika
Masz pytania? Napisz priv
Przepisywanie prac do \(\LaTeX- a\)
Korepetycje Radzymin i okolice.
Masz pytania? Napisz priv
Przepisywanie prac do \(\LaTeX- a\)
Korepetycje Radzymin i okolice.
Re: VII próbna matura 2013 z zadania.info
Ok, dzięki za pomoc, faktycznie nie uwzględniłem dodatkowych ustawień cyfr.
-
- Rozkręcam się
- Posty: 60
- Rejestracja: 02 gru 2010, 21:58
- Podziękowania: 18 razy
- Płeć:
Mam pytanie odnośnie 4 zadania sposobu III. Nie mogę zrozumieć tego sposobu zapisywania np. wektora BM jako (1-x) * wektor b . Gdy robię sobie rysunek i wstawiam jakieś liczby nie działa ten sposób. Robię to tak, że np. współrzędne wektora BM= (1-x)* współrzędne wektora b. ??
Chyba już wiem o co chodzi. Jako bok rombu daliście 1 a (1-x)/1 = 1-x .zgadza się
Chyba już wiem o co chodzi. Jako bok rombu daliście 1 a (1-x)/1 = 1-x .zgadza się
-
- Rozkręcam się
- Posty: 60
- Rejestracja: 02 gru 2010, 21:58
- Podziękowania: 18 razy
- Płeć:
-
- Rozkręcam się
- Posty: 60
- Rejestracja: 02 gru 2010, 21:58
- Podziękowania: 18 razy
- Płeć: