Pazdro 2012 ma ktoś?
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
Pazdro 2012 ma ktoś?
Witam,
czy ma ktoś zadania z matury PP i PR z wydawnictwa Pazdro z marca 2012?
Pozdrawiam i dziękuję
3,14.....
czy ma ktoś zadania z matury PP i PR z wydawnictwa Pazdro z marca 2012?
Pozdrawiam i dziękuję
3,14.....
-
- Fachowiec
- Posty: 936
- Rejestracja: 07 maja 2009, 20:52
- Podziękowania: 268 razy
- Otrzymane podziękowania: 189 razy
- Płeć:
http://www.tomaszgrebski.pl/viewpage.php?page_id=13
PS: z chęcią zobaczyłbym odpowiedzi w serwisie zadania.info
PS: z chęcią zobaczyłbym odpowiedzi w serwisie zadania.info
\(\ge\)Pomogłem? Kliknij ł\(\alpha\)pkę w górę! \(\le\)
- supergolonka
- Moderator
- Posty: 1863
- Rejestracja: 06 mar 2008, 10:53
- Otrzymane podziękowania: 29 razy
- Płeć:
- Kontakt:
-
- Często tu bywam
- Posty: 249
- Rejestracja: 23 wrz 2011, 21:14
- Podziękowania: 346 razy
- Płeć:
-
- Fachowiec
- Posty: 936
- Rejestracja: 07 maja 2009, 20:52
- Podziękowania: 268 razy
- Otrzymane podziękowania: 189 razy
- Płeć:
Re: Pazdro 2012 ma ktoś?
Funkcja jest postaci:
\(g(x)=\frac{|f(x)|}{f(x)}\)
Czyli dziedziną będzie
\(f(x) \neq 0
\Rightarrow \frac{2+x}{4-x} \neq 0 \Rightarrow 2+x \neq 0 \Rightarrow x \neq -2\)
\(g(x)=\frac{|f(x)|}{f(x)}\)
Czyli dziedziną będzie
\(f(x) \neq 0
\Rightarrow \frac{2+x}{4-x} \neq 0 \Rightarrow 2+x \neq 0 \Rightarrow x \neq -2\)
\(\ge\)Pomogłem? Kliknij ł\(\alpha\)pkę w górę! \(\le\)
Re:
Niestety, nie mam już tego podręcznika, wstawisz treść tych zadań? Zapewne już sobie poradziłeś ale to nie ma znaczenia Jak masz problem, pisz na forum.Dexous pisze:Dzieki. Moglby ktos jeszcze wytlumaczyc mi sposob zliaczania liczb z zadania 9 ?
Pozdrawiam, namecky
Polecam Ci zerknąć na możliwość wykonania w 100% naturalnych, stołów dębowych na zamówienie oraz pod konkretny wymiar. Tego typu produkty nadadzą nowego wystroju w Twoim domu czy mieszkaniu.
Polecam Ci zerknąć na możliwość wykonania w 100% naturalnych, stołów dębowych na zamówienie oraz pod konkretny wymiar. Tego typu produkty nadadzą nowego wystroju w Twoim domu czy mieszkaniu.