Najnowsze arkusze maturalne Pazdro
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
- zadaniainfomm
- Często tu bywam
- Posty: 209
- Rejestracja: 27 kwie 2009, 21:20
- Podziękowania: 12 razy
- Otrzymane podziękowania: 2 razy
- Płeć:
- Kontakt:
Najnowsze arkusze maturalne Pazdro
Polecam
Mam najnowsze arkusze maturalne proponowane przez Pazdro na Maj 2010.
Mogę wysłać na maila
Pozdrowionka
Mam najnowsze arkusze maturalne proponowane przez Pazdro na Maj 2010.
Mogę wysłać na maila
Pozdrowionka
Ostatnio zmieniony 22 lut 2011, 14:37 przez zadaniainfomm, łącznie zmieniany 1 raz.
- supergolonka
- Moderator
- Posty: 1853
- Rejestracja: 06 mar 2008, 10:53
- Otrzymane podziękowania: 29 razy
- Płeć:
- Kontakt:
-
- Guru
- Posty: 18457
- Rejestracja: 17 sie 2008, 15:23
- Podziękowania: 4 razy
- Otrzymane podziękowania: 9161 razy
\(sin^2B= \frac{1}{4}\;\;\;\;\; \Rightarrow \;\;\;\;sinB= \frac{1}{2}\;\;\; \Rightarrow \;\;\; \angle B=30^ \circ \\
\angle D=150^ \circ\)
Faktycznie, źle wykonano dzielenie
\(\frac{3}{16}: \frac{3}{4}= \frac{3}{16} \cdot \frac{4}{3}= \frac{1}{4}\;\;\;\;a\;\;tam\;\;jest\;\; \frac{1}{2}\)
\angle D=150^ \circ\)
Faktycznie, źle wykonano dzielenie
\(\frac{3}{16}: \frac{3}{4}= \frac{3}{16} \cdot \frac{4}{3}= \frac{1}{4}\;\;\;\;a\;\;tam\;\;jest\;\; \frac{1}{2}\)
Wszystko jest trudne,nim stanie się proste.
- supergolonka
- Moderator
- Posty: 1853
- Rejestracja: 06 mar 2008, 10:53
- Otrzymane podziękowania: 29 razy
- Płeć:
- Kontakt:
-
- Witam na forum
- Posty: 1
- Rejestracja: 05 mar 2014, 22:25
- Płeć: