Witam szukam odpowiedzi do Materiału diagnostycznego arkusz -pzoziom podstawowy dokładnie ten:
http://zone-8.cdn.gazeta.pl/bi.gazeta.p ... 143419.pdf
proszę o pomoc bo nie mogę znaleźć odpowiedzi
pozdrawiam
Matura material diagnostyczny
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
- anka
- Expert
- Posty: 6587
- Rejestracja: 29 sty 2009, 23:25
- Podziękowania: 30 razy
- Otrzymane podziękowania: 1117 razy
- Płeć:
Zajrzyj tutaj:
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3967749&start=0
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3967749&start=0
Znasz odpowiedź do zadania, to ją podaj. Łatwiej będzie sprawdzić czy w rozwiązaniu zadania nie ma błędu.