Próbna matura z www.zadania.info
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
-
- Rozkręcam się
nie ma zadań trudnych są tylko takie na które nie ma sie pomysłu ;p na juz robilem tą mature i rzeczywiście trudniejsza od poprzedniej.... ale to chyba specjalnie wybrane momentami zadania pt "najgorsze co moze byc" ;p z roku na rok matura z matematyki jest coraz prostsza w tym roku zdaje ją chyba jeszcze mniej osob niz zawsze ... miejmy nadzieje że w CKE są jacyś rozsądni ludzie ;p
-
- Witam na forum
nie ma zadań trudnych są tylko takie na które nie ma sie pomysłu ;p na juz robilem tą mature i rzeczywiście trudniejsza od poprzedniej.
Niezdecydowanie
Moim zdaniem ta matura była o wiele trudniejsza od tej z CKE czy tej z informatora maturalnego, również od tej pierwszej z waszego serwisu. Ale to dobrze, liczę na to, że CKE mnie miło zaskoczy w środę
Niezdecydowanie
Moim zdaniem ta matura była o wiele trudniejsza od tej z CKE czy tej z informatora maturalnego, również od tej pierwszej z waszego serwisu. Ale to dobrze, liczę na to, że CKE mnie miło zaskoczy w środę
-
- Dopiero zaczynam
-
- Dopiero zaczynam
-
- Dopiero zaczynam
-
- Rozkręcam się
-
- Witam na forum
-
- Rozkręcam się
-
- Witam na forum
-
- Administrator
- Podziękowania: 1 raz
- Otrzymane podziękowania: 3 razy
Jak już kilka razy pisałem, uważam, że próbne matury powinny być trudne - jak zobaczycie prawdziwą to powiecie 'luzik'. Ale tak naprawdę każde z tych zadań nadaje się na zadanie maturalne. Trudność tej matury polega na małej ilości zadań łatwych - na prawdziwej powinno być pod tym względem lepiej.
Jak rozumiem wszyscy piszecie o poziomie rozszerzonym, bo to on jest trudny. A jak poziom podstawowy? - ten mi się zawsze trudniej układa, bo program jest tam tak obcięty, że nie na wiele można sobie pozwolić.
Jak rozumiem wszyscy piszecie o poziomie rozszerzonym, bo to on jest trudny. A jak poziom podstawowy? - ten mi się zawsze trudniej układa, bo program jest tam tak obcięty, że nie na wiele można sobie pozwolić.
-
- Rozkręcam się
-
- Witam na forum
-
- Witam na forum
Co do poziomu podstawowego to trudności sprawiły mi tylko zadania z ciągami... Z tymi kuleczkami to nie miałem pojecia co zrobic :d haha Reszta zadań łatwa, coś podobnego do poziomu z zadań maturalnych z ostatnich lat. Ale ogólnie to spoko maturak:) wielkie dzięki za nia!!
Każdy z nas chyba chce iść gdzieś na studia! Teraz zaczynam żałować że nie wybrałem poziomu rozszerzonego ;/ chce iść na informatyke na Politechnike Krakowską ale teraz mam obawy czy sie dostane. Nie wiem jak interpretować ich wskażnik przy rekrutacji a mianowicie maja taki
W=0,5(P+2R) P-liczba punktow z p. podstawowy R- liczba punktow z p.rozszerzony
Nierozumie go dlatego bo z tego przelicznika przy rekrutacji można zdobyć MAX 100ptk.
Sorki że to sie nie tyczy tematu ale to mi nie daje spokoju:/
Każdy z nas chyba chce iść gdzieś na studia! Teraz zaczynam żałować że nie wybrałem poziomu rozszerzonego ;/ chce iść na informatyke na Politechnike Krakowską ale teraz mam obawy czy sie dostane. Nie wiem jak interpretować ich wskażnik przy rekrutacji a mianowicie maja taki
W=0,5(P+2R) P-liczba punktow z p. podstawowy R- liczba punktow z p.rozszerzony
Nierozumie go dlatego bo z tego przelicznika przy rekrutacji można zdobyć MAX 100ptk.
Sorki że to sie nie tyczy tematu ale to mi nie daje spokoju:/
Ostatnio zmieniony 10 maja 2008, 20:59 przez wicio, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Rozkręcam się
-
- Witam na forum