Dzięki :)

O wszystkim i o niczym.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
Awatar użytkownika
denatlu
Fachowiec
Fachowiec
Posty: 1107
Rejestracja: 10 mar 2012, 12:35
Lokalizacja: Lublin
Podziękowania: 145 razy
Otrzymane podziękowania: 344 razy
Płeć:

Dzięki :)

Post autor: denatlu »

Z racji tego, że dochodzę do zwieńczenia mojej 3 letniej kariery w lo chciałbym podziękować wam, wszystkim którzy pomagali mi przez ostatni rok na płaszczyźnie matematycznej, że tak powiem :) i rozwiewali moje pytania i wątpliwości. Dużo tej wiedzy może nie ma, ale w porównaniu z tym co było jak byłem w polowie 1 lo (nie wiedziałem ile to \(-1-1\) albo \(\frac{1}{2} + \frac{3}{5}\) ) to lekki progres jest. W każdym razie jeszcze raz dzięki wszystkim tym wymienionym których pamiętam oraz tych których nie znalazłem ale pomagali. Dzięki raz jeszcze :mrgreen: .

patryk00714
Galen
Irena
radagast
Crazy Driver
Jola
lukasz8719
kacper218
kamil13151
octahedron
Lbubsazob
anka
Matematyk_64
josselyn
KamilWit
Przemo10
gg: 4987844
Spoiler
.\begin{cases} x \\ y \\ z \end{cases} - układ równań
\frac{}{} - ułamek
\sqrt{} - pierwiastek
Awatar użytkownika
kacper218
Expert
Expert
Posty: 4077
Rejestracja: 02 paź 2009, 14:33
Lokalizacja: Radzymin
Podziękowania: 5 razy
Otrzymane podziękowania: 1382 razy
Płeć:

Post autor: kacper218 »

Zostałem wymieniony? :D Tak później jak słabo ci pójdzie to będziesz mnie ścigał :D
Pomogłem? Daj plusika :D
Masz pytania? Napisz priv
Przepisywanie prac do \(\LaTeX- a\)

Korepetycje Radzymin i okolice. :)
irena
Guru
Guru
Posty: 22300
Rejestracja: 10 paź 2009, 19:08
Otrzymane podziękowania: 9858 razy
Płeć:

Post autor: irena »

Trzymaj się ciepło! Powodzenia!
Awatar użytkownika
patryk00714
Mistrz
Mistrz
Posty: 8799
Rejestracja: 13 mar 2011, 12:28
Lokalizacja: Śmigiel
Podziękowania: 92 razy
Otrzymane podziękowania: 4449 razy
Płeć:

Post autor: patryk00714 »

Nie ma za co :D wszyscy robili to co uwielbiają, ale pełna satysfakcja będzie jak jutro wbijesz na forum i napiszesz: "jest ekstra" :D
Otrzymałeś odpowiedź do umieszczonego zadania? Podziękuj autorowi za rozwiązanie!!

\(\exp (i \pi) +1=0\)
josselyn
Expert
Expert
Posty: 4026
Rejestracja: 01 kwie 2010, 15:35
Lokalizacja: pod Lublinem - Niedrzwica
Podziękowania: 3 razy
Otrzymane podziękowania: 1914 razy
Płeć:

Post autor: josselyn »

Powodzenia :)
Znasz odpowiedź do zadania, to ją podaj. Łatwiej będzie sprawdzić czy w rozwiązaniu zadania nie ma błędu.
Otrzymałeś odpowiedź do umieszczonego zadania? Podziękuj autorowi za rozwiązanie!!

„Jeżeli chcecie nauczyć się pływać ,
To trzeba, żebyście weszli do wody.
Jeżeli zamierzacie nauczyć się rozwiązywania zadań,
to trzeba, żebyście je rozwiązywali”

George Polya
Awatar użytkownika
kamil13151
Fachowiec
Fachowiec
Posty: 1528
Rejestracja: 14 kwie 2011, 19:31
Lokalizacja: Warszawa
Podziękowania: 170 razy
Otrzymane podziękowania: 502 razy
Płeć:

Re:

Post autor: kamil13151 »

patryk00714 pisze:Nie ma za co :D wszyscy robili to co uwielbiają, ale pełna satysfakcja będzie jak jutro wbijesz na forum i napiszesz: "jest ekstra" :D
Raczej jak w piątek wbije :P
gardarikus
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 3
Rejestracja: 11 mar 2013, 17:03
Płeć:

Post autor: gardarikus »

3 letnia kariera, czyli teraz matura? :) i jak poszło?
miliksitek
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 3
Rejestracja: 05 wrz 2013, 11:06
Płeć:

Post autor: miliksitek »

Dołączam się dopytania, jak poszła maturka? :)
Awatar użytkownika
denatlu
Fachowiec
Fachowiec
Posty: 1107
Rejestracja: 10 mar 2012, 12:35
Lokalizacja: Lublin
Podziękowania: 145 razy
Otrzymane podziękowania: 344 razy
Płeć:

Post autor: denatlu »

z podstawy dali mi 90% a z rozszerzenia 86%
gg: 4987844
Spoiler
.\begin{cases} x \\ y \\ z \end{cases} - układ równań
\frac{}{} - ułamek
\sqrt{} - pierwiastek
Awatar użytkownika
patryk00714
Mistrz
Mistrz
Posty: 8799
Rejestracja: 13 mar 2011, 12:28
Lokalizacja: Śmigiel
Podziękowania: 92 razy
Otrzymane podziękowania: 4449 razy
Płeć:

Post autor: patryk00714 »

no to wybornie :D elegancki wynik! :D
Otrzymałeś odpowiedź do umieszczonego zadania? Podziękuj autorowi za rozwiązanie!!

\(\exp (i \pi) +1=0\)
ODPOWIEDZ