CHWALCIE SIE NA JAKIEJ UCZELNI, SIE WIDZICIE W PAZ...

O wszystkim i o niczym.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
wicio
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 5
Rejestracja: 10 maja 2008, 13:08

CHWALCIE SIE NA JAKIEJ UCZELNI, SIE WIDZICIE W PAZ...

Post autor: wicio »

Na oko kazdy juz zna wyniki z matmy! Wiec teraz pora wybierania uczelni i kierunkow. Chwalcie sie tutaj gdzie sie wybieracie :D i jakie sa szanse ze sie wlasnie tam w pazdzierniku znajdziecie;)




Mnie najbardziej interesuje jak od ilu beda przyjmowac na PK Krakowskiej na Wydziale Mechanicznym na Informatyce.

Pozdro
snufkin_
Rozkręcam się
Rozkręcam się
Posty: 65
Rejestracja: 27 mar 2008, 13:00

Post autor: snufkin_ »

ja bym chciał na budownictwo bądź też architekture... na PPoznanskiej.... nie trudno sie dostac bylo w zeszlym roku... moze sie uda moze nie :P ale... nie ma co planować, jak dostane papier (mature) do ręki wtedy będe myślał :P
Awatar użytkownika
maciek1
Rozkręcam się
Rozkręcam się
Posty: 63
Rejestracja: 07 maja 2008, 13:53

Post autor: maciek1 »

PK na wydziale Mechanicznym, kierunek Automatyka i Robotyka:D
----------------------
Jeżeli widzisz gdzieś błąd: pisz PM. Dzięki
Awatar użytkownika
psikus
Czasem tu bywam
Czasem tu bywam
Posty: 85
Rejestracja: 14 mar 2008, 12:42

Post autor: psikus »

Ja juz jestem na AGH-u na informatyce stosowanej lub budownictwie, ale bede sie staral na PW - informatyka.
siwekg
Dopiero zaczynam
Dopiero zaczynam
Posty: 23
Rejestracja: 23 mar 2009, 15:45

Post autor: siwekg »

ja myślałem o geologii na AGH-u:)
Siusiak
Dopiero zaczynam
Dopiero zaczynam
Posty: 13
Rejestracja: 12 mar 2009, 19:11

Post autor: Siusiak »

Ja myslalem nad 3 uczelniami
AGH ==> Automatyka i Robotyka (EAiE)
Politechnika Warszawska ==> Automatykai Robotyka (WE)
-//- -//- ===> Autmatykai robotyka (Wydzial Mechatroniczny )
=//=/==/==> Metchatroniki ( a wydziale mechaniki samochodowej)
=//= ==> automatyka i robotyka na (MeiL)
Politechnika Wroclawska Automatyka i Robotyka


a z przed roku zaiaru to Architektrua ( nawet na rysunek chodzilem dlugo);) raczej bym sie dostal
ale zrezygnowalem z powodu nudy i ludzi otaczajcych (sami artysci) ;)
ODPOWIEDZ