Lenistwo?

O wszystkim i o niczym.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
Awatar użytkownika
mathem47
Dopiero zaczynam
Dopiero zaczynam
Posty: 23
Rejestracja: 10 mar 2009, 16:07
Lokalizacja: Bytom
Płeć:

Lenistwo?

Post autor: mathem47 »

Troche to tu dziwne jest to rozwiazywanie zadan.Kazdy np komu nie chce sie rozwiazywac lub z innego powodu po prostu napisze sobie tu i zawsze znajdzie kogos naiwnego,kto mu za darmo rozwiaze zadanie i uczen jeszcze za to dobra ocene dostanie.A moze skorzysta z czyjejs realnej pomocy,pouczy sie,pomysli troche?Moze nie w 100% mam racje-ale duzo w tym racji mam.To jest jak "ściąganie",korzystanie z czyjejs pracy. :shock:
A może potrzebujesz fachowych korepetycji z matematyki np do matury itp????Bardzo dobrze tłumacze,fachowo,z uśmiechem.Pozdrawiam z Bytomia.
Awatar użytkownika
anka
Expert
Expert
Posty: 6587
Rejestracja: 29 sty 2009, 23:25
Podziękowania: 30 razy
Otrzymane podziękowania: 1117 razy
Płeć:

Post autor: anka »

Ja tu tylko ćwiczę szare komórki.
Znasz odpowiedź do zadania, to ją podaj. Łatwiej będzie sprawdzić czy w rozwiązaniu zadania nie ma błędu.
Awatar użytkownika
mathem47
Dopiero zaczynam
Dopiero zaczynam
Posty: 23
Rejestracja: 10 mar 2009, 16:07
Lokalizacja: Bytom
Płeć:

Post autor: mathem47 »

Ale to mozna sobie na kartce papieru a nie popierac lenistwo,sorry.
A może potrzebujesz fachowych korepetycji z matematyki np do matury itp????Bardzo dobrze tłumacze,fachowo,z uśmiechem.Pozdrawiam z Bytomia.
Awatar użytkownika
anka
Expert
Expert
Posty: 6587
Rejestracja: 29 sty 2009, 23:25
Podziękowania: 30 razy
Otrzymane podziękowania: 1117 razy
Płeć:

Post autor: anka »

A Ty czego tu szukasz?
Znasz odpowiedź do zadania, to ją podaj. Łatwiej będzie sprawdzić czy w rozwiązaniu zadania nie ma błędu.
Awatar użytkownika
mathem47
Dopiero zaczynam
Dopiero zaczynam
Posty: 23
Rejestracja: 10 mar 2009, 16:07
Lokalizacja: Bytom
Płeć:

Post autor: mathem47 »

Tresci ciekawych zadan.I właśnie rozwiazuje je sobie na kartce,tak dla siebie,bo kocham matematyke.Pozdrawiam.(załóżmy ze jestem TY).
A może potrzebujesz fachowych korepetycji z matematyki np do matury itp????Bardzo dobrze tłumacze,fachowo,z uśmiechem.Pozdrawiam z Bytomia.
Awatar użytkownika
anka
Expert
Expert
Posty: 6587
Rejestracja: 29 sty 2009, 23:25
Podziękowania: 30 razy
Otrzymane podziękowania: 1117 razy
Płeć:

Post autor: anka »

No to może to Cię zainteresuje:
http://forum.zadania.info/viewtopic.php ... 771&p=6034

Jestem pod wrażeniem: http://forum.zadania.info/viewtopic.php?f=23&t=1807
Zmieniłaś zdanie? :D
Ostatnio zmieniony 25 mar 2009, 00:54 przez anka, łącznie zmieniany 1 raz.
Znasz odpowiedź do zadania, to ją podaj. Łatwiej będzie sprawdzić czy w rozwiązaniu zadania nie ma błędu.
Awatar użytkownika
mathem47
Dopiero zaczynam
Dopiero zaczynam
Posty: 23
Rejestracja: 10 mar 2009, 16:07
Lokalizacja: Bytom
Płeć:

Post autor: mathem47 »

Bylam na zadaniach z rach prawd-zobaczylam to proponowane przez Coiebie zadania ze stereometrii-teraz juz spac ide.Ciekawe to zadanie.Zajme sie num napewno.Pozdrawiam.bernadeta13@wp.pl z Bytomia
A może potrzebujesz fachowych korepetycji z matematyki np do matury itp????Bardzo dobrze tłumacze,fachowo,z uśmiechem.Pozdrawiam z Bytomia.
kamilj90
Czasem tu bywam
Czasem tu bywam
Posty: 86
Rejestracja: 02 lut 2009, 12:31

Post autor: kamilj90 »

Jeśli ktoś oszukuje to prędzej czy później to wyjdzie na jego niekorzyść i tak :) a pomoc to nie grzech :)
Awatar użytkownika
mathem47
Dopiero zaczynam
Dopiero zaczynam
Posty: 23
Rejestracja: 10 mar 2009, 16:07
Lokalizacja: Bytom
Płeć:

Post autor: mathem47 »

Pomoc,to podanie wskazówek lub tp,a nie rozwiazanie zadania osd A do Z.Ale ok-kazdy robi jak uwaza,skoro madrej kontroli nie ma.Uśmiech posyłam.
A może potrzebujesz fachowych korepetycji z matematyki np do matury itp????Bardzo dobrze tłumacze,fachowo,z uśmiechem.Pozdrawiam z Bytomia.
Awatar użytkownika
mathem47
Dopiero zaczynam
Dopiero zaczynam
Posty: 23
Rejestracja: 10 mar 2009, 16:07
Lokalizacja: Bytom
Płeć:

Post autor: mathem47 »

Anka,mogę wiedziec,w jakim mieście mieszkasz?To zwykła cielawosć.
A może potrzebujesz fachowych korepetycji z matematyki np do matury itp????Bardzo dobrze tłumacze,fachowo,z uśmiechem.Pozdrawiam z Bytomia.
Awatar użytkownika
anka
Expert
Expert
Posty: 6587
Rejestracja: 29 sty 2009, 23:25
Podziękowania: 30 razy
Otrzymane podziękowania: 1117 razy
Płeć:

Post autor: anka »

Daleko od Bytomia.
Znasz odpowiedź do zadania, to ją podaj. Łatwiej będzie sprawdzić czy w rozwiązaniu zadania nie ma błędu.
natalia90stg
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 9
Rejestracja: 11 sty 2009, 21:54

Post autor: natalia90stg »

Ale jesteś żałosny człowieku. Chyba leczysz tu swoje kompleksy. Lecz się... :o
Ja wstawiałam tu parę razy zadania, ale nie te które rozwiązywałam w szkole. U mnie jak u większości oceny uczniowie otrzymują za sprawdziany. A taki serwis sprawia, że nie muszę płacić za korepetycje jak mam z czymś problem.....
Awatar użytkownika
mathem47
Dopiero zaczynam
Dopiero zaczynam
Posty: 23
Rejestracja: 10 mar 2009, 16:07
Lokalizacja: Bytom
Płeć:

Post autor: mathem47 »

Po czym żałosny pozna żalosnego?Opanuj sie i daj spokoj ocenianiu innych.Kazdy ma prawo do wlasnego zdania-ale nie do obrazania.Pomysl o matmie lepiek\j i tym tu zajmij sie.
A może potrzebujesz fachowych korepetycji z matematyki np do matury itp????Bardzo dobrze tłumacze,fachowo,z uśmiechem.Pozdrawiam z Bytomia.
ODPOWIEDZ