Na ile sposób
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
Na ile sposób
W ankiecie są 4 pytania. Na każde z nich można odpowiedziec Tak lub NIE. Na ile sposobów można wypełnić te ankietę?
- eresh
- Guru
- Posty: 16825
- Rejestracja: 04 cze 2012, 13:41
- Podziękowania: 6 razy
- Otrzymane podziękowania: 10382 razy
- Płeć:
Re: Na ile sposób
\(2\cdot 2\cdot 2\cdot 2\)
Podziękuj osobie, która rozwiązała Ci zadanie klikając na ikonkę
- nijak
- Czasem tu bywam
- Posty: 121
- Rejestracja: 09 lis 2021, 10:17
- Lokalizacja: 53°7'24"N 23°5'11"E
- Podziękowania: 40 razy
- Otrzymane podziękowania: 31 razy
- Płeć:
Re: Na ile sposób
Ankiete można wypełnić na \(16\) sposobów.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jeśli doceniasz pracę autora tego rozwiązania, to podziękuj mu zostawiając .
\(e^{i\pi}+1=0\)
\(e^{i\pi}+1=0\)