Poszukuję korepetycji z fizyki, w formie przygotowania do nowej matury 2015 na poziomie rozszerzonym. Szukam osoby wymagającej, ale serdecznej, która naprawdę przygotuję mnie do zdania egzaminu maturalnego. Orłem nie jestem, ale z matematyką radzę sobie bardzo dobrze, potrzebuję kogoś kto wyjaśni mi " czym to się je" i podpowie mi co i jak. Wybieram się na politechnikę, więc potrzebowałabym wyniku >80%
Proszę o kontakt na adres: adren@onet.pl
Katowice
Regulamin forum
- Każdy temat w tym dziale musi mieć w tytule nazwę miejscowości.
- Jeżeli korepetycje nie dotyczą matematyki, proszę wpisać nazwę przedmiotu w tytule.
- Ogłoszenia mogą zamieszczać tylko osoby fizyczne, ogłoszenia firm będą usuwane.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
Chciałbym się podłączyć do tego trochę przedawnionego już pytania, bo potrzebuję dla znajomego z rodziny solidnego korepetytora z fizyki, niby jeszcze rok do rozszerzonej matury ale powiedzmy od połowy sierpnia można ruszać z regularną nauką tak po 1-2 godziny tygodniowo, a od listopada nawet 3 godziny dziennie, bo młody ma zaległości .
-
- Expert
- Posty: 6271
- Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
- Podziękowania: 83 razy
- Otrzymane podziękowania: 1523 razy
- Płeć:
Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
-
- Expert
- Posty: 6271
- Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
- Podziękowania: 83 razy
- Otrzymane podziękowania: 1523 razy
- Płeć:
tutaj jest aktualne info:
viewtopic.php?f=73&t=86002&p=313824#p313824
viewtopic.php?f=73&t=86002&p=313824#p313824
Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
mailto: korki_fizyka@tlen.pl