Witam
Pomógłby mi ktoś z 2 zadaniami z parcia i przepływu przelewów.
Tutaj są linki do rysunków i do treści zadania.
Parcie:http://www14.zippyshare.com/v/HwHOCDs3/file.html
Przelew:http://www17.zippyshare.com/v/c6IGVhXx/file.html
A tu są linki do mojej próby w rozwiązaniu zadania.
Parcie:http://www3.zippyshare.com/v/Qw58FDxv/file.html
Przelew:http://www34.zippyshare.com/v/HL89MB3s/file.html
Mechanika płynów
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
-
- Expert
- Posty: 6268
- Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
- Podziękowania: 83 razy
- Otrzymane podziękowania: 1523 razy
- Płeć:
A co poprawka już niedługo ?
zapoznaj się najpierw z tym: http://forum.zadania.info/viewtopic.php?f=29&t=12617
zapoznaj się najpierw z tym: http://forum.zadania.info/viewtopic.php?f=29&t=12617
Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
mailto: korki_fizyka@tlen.pl